Άλλες Υπηρεσίες

Άλλες Υπηρεσίες :

♦ Συστάσεις καθέτων και οριζοντίων ιδιοκτησιών (για συμβολαιογραφική χρήση).
♦ Ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν τον Οικοδομικό Κανονισμό.
♦ Φωτορεαλισμός
♦ Αγορά Ακινήτου
Πρόκειται να αγοράσετε ακίνητο;

Ποτέ μην αγοράζετε χωρίς να συμβουλευτείτε Μηχανικό και Δικηγόρο!

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε και να προσέχετε όταν αγοράζετε ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

* Η πολυπλοκότητα της Ελληνικής δομικής νομοθεσίας, οι διαφορετικοί όροι δόμησης που ισχύουν ακόμα και σε γειτονικά οικόπεδα και η συχνότητα με την οποία αλλάζουν, απαιτούν μιά εξονυχιστική έρευνα της δυνατότητας δόμησης του οικοπέδου. Θα πρέπει λοιπόν να συμβουλευτείτε ένα Αρχιτέκτονα, Πολιτικό η Τοπογράφο Μηχανικό πριν αγοράσετε.

Εμείς υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε αχτύπητοι στο να μεγιστοποιούμε την δυνατότητα δόμησης ενός οικοπέδου, εξ’αιτίας της βαθειάς μας γνώσης της Δομικής Νομοθεσίας και εγγυόμαστε την μέγιστη αξιοποίηση της επένδυσής σας!

* Στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δεν υπάρχει κτηματολόγιο. Γι’αυτόν και κάποιους άλλους λόγους, διαφορετικές μετρήσεις του οικοπέδου μπορεί να δώσουν διαφορετικό μέγεθος. Ζητήστε ένα πρόσφατο τοπογραφικό και το συμβόλαιο του οικοπέδου και συγκρίνετέ τα. Αν υπάρχει σημαντική διαφορά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ένα νέο τοπογραφικό από δικό σας Μηχανικό πριν αγοράσετε.

* Συμβουλευτείτε ένα Δικηγόρο πριν προχωρήσετε. Αυτός θα ελέγξει αν υπάρχει διεκδίκηση, υποθήκη η άλλα βάρη πάνω στο οικόπεδο..

* Τέλος πριν αγοράσετε μάθετε την αντικειμενική αξία του οικοπέδου που προσδιορίζει και τον φόρο που θα πληρώσετε και προσδιορίστε με ακρίβεια όλα τα έξοδα σας.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε και να προσέχετε όταν αγοράζετε ΕΤΟΙΜΟ ΚΤΙΡΙΟ.

Ισχύουν τα ίδια με την αγορά οικοπέδου και επί πλέον:

* Ζητήστε από τον Μηχανικό σας να ελέγξει την συμφωνία του κτιρίου με την οικοδομική του άδεια

* Ζητήστε από τον Πολιτικό Μηχανικό σας να ελέγξει την Στατική Επάρκεια του κτιρίου και ειδικά σε παλαιά κτίρια αν το κτίριο είχε υποστεί βλάβες από σεισμό η άλλη αιτία και με ποιό τρόπο επισκευάστηκε.
Ποτέ μην αγοράζετε χωρίς να συμβουλευτείτε Μηχανικό και Δικηγόρο!
Ακόμα και αν αγοράζετε από Μεσίτη!

Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε μαζί μας!